torstai 18. joulukuuta 2014

Kyllä maistuu

Inka sai tänään ensimmäiset maistiaiset Virbac Dermalista. Desin verran nappuloita hävisi kupista salamavauhtia! Kuivamuona on näppituntumaltaa varsin rasvaista, mutta sen sulavuuden pitäisi olla huippuluokkaa, joten odotellaan ja katsotaan nyt joku päivä ainakin.

Lisäksi ostin sille eläinlääkäriltä paketillisen Enteromicro-kapseleita, lähinnä maitohappobakteerien vuoksi. Tuossa ne kuuluisat "pöpöt" (kolme erilaista maitohappobakteerikantaa) ovat kapseloidussa muodossa, jolla siis pitäisi olla parhaat edellytykset selvitä koiran suolistoon asti jotta ne pääsevät siellä tekemään hyviä töitään. Hinta oli esim. Tehobaktiin, Biobakiin jne verrattuna aika suolainen, mutta katsotaan josko tässä tuotteessa laatu ja hinta kohtaisivat? Pakkaustekstissä sanotaan: "Käyttösuositus: Lääkehoidon, stressin tai epätasapainoisen dieetin vuoksi muuttunut suoliston bakteeritasapaino.
Suolistolle hyödyllisiä maitohappobakteereita (Acidophilus, Faecium, Rhamnosus) mikrokapseloidussa muodossa. Immunoglobulineja sisältävä lehmän ternimaito vahvistaa vastustuskykyä. FOS ja MOS prebiootit suoliston bakteerikannan tasapainottamiseen. Pektiinit ovat luonnollisia imeyttäviä aineita, jotka edesauttavat kiinteiden ulosteiden muodostumista. Maltodekstriini elvyttää suoliston epätasapainoa."

Inkan vatsanalusiho on rauhoittunut, karvat toki punoittavat vielä mutta paremmalta näyttää. Otan taas lauantaina verrokkikuvat niin näkee itsekin paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti